IX Congrés Internacional Dependència i Qualitat Vida. Integració sociosanitària: un balanç de la realitat – Barcelona, 6 i 7 de novembre de 2023

Fundació Edad&Vida els convida a l’IX Congrés Internacional Dependència i Qualitat Vida. “Integració sociosanitària: un balanç de la realitat”, que celebrarem els dies 6 i 7 de novembre de 2023.

Enguany com a novetat, celebrarem el Congrés en format híbrid: presencial (a l’Auditori Axa de Barcelona) i virtual.

En l’IX Congrés, ens centrarem en la necessitat de treballar, després de l’experiència de la COVID, en el desenvolupament urgent d’uns serveis sociosanitaris reals en el marc de l’atenció de llarga durada, reivindicant-los tant en l’àmbit institucional com en el domiciliari; així com en la necessitat de comptar amb professionals dels sectors social i sanitari, suficients i adequats, que treballin en equip, de forma integrada, per a afrontar, amb garanties i qualitat, la comorbiditat que afecta les persones grans i que repercuteix en la seva salut i en la resta d’àmbits de la seva vida.

Amb aquesta filosofia, els principals eixos del congrés són: (i) Experiències d’atenció integrada a Europa, (ii) L’experiència de la persona gran en l’àmbit domiciliari, (iii) Fragilitat i vulnerabilitat en persones grans: una visió multidisciplinària i (iv) L’impuls de la gestió integrada a través del finançament i sistemes de pagament.

Us esperem en l’IX Congrés Internacional Dependència i Qualitat de Vida!